Ølsmaking

07.03.2021


Vi har vært i spesielle tider, og det har satt deler av samfunnet på vent.

Men allikevel er det ting som er mulig å gjennomføre. For faktisk for små grupper, i private hjem kan vi gjennomføre ølsmakinger, og konsept med øl og mat. Ofte i hjemmet er det mulig å rigge til et mindre selskap, og vi gjør det derfor veldig enkelt.

Eksempel 1:

4 personer i samme bekjentskapskrets, som liker øl, og som vil lære mer om øl og ølets verden.

Vi sender dere et alternativ og forslag til øl fra polet og butikken, dere går til innkjøp, og får tilgang på min øl-kompetanse gjennom et foredrag og smaking på de varene som er kjøpt inn. Pris for gruppe på 4, foredrag på ca 1 time og 15 min

3-4 forskjellige øl, smaker på enhetene og får en innføring i smaksteknikk, og hva disse typene fungerer til av mat.

Pris pr person kr 190,- (uten øl) totalt kr 760,- for foredrag 

Ofte går vi fra det lyse til det mørke

Eksempel 2:

4 personer, med samme info som eksempelet over, men vi kaller det en oppgradert versjon, for de som fra før kan litt om øl. Jeg går mer inn på brygge-tekniske detaljer, og tiden på foredraget er 1 time og 30 minutter.

Det blir smakt på 4 forskjellige øl, fra Pils, Kveik-øl, IPA, og porter/stout, kan også bytte ut IPA om Kveik-ølet er mye humlet til en fruktbasert.

Pris pr person kr 210,- (uten øl) totalt kr 840,-

Om plassen tilsier det så kan vi øke antall deltakere, derfor er det oppgitt en pris pr person, og tatt utgangspunkt i 4 personer.

Ellers vil gjeldende Korona-regler gjelde, når vi snakker om avstand, og gjennomføring, rigging, spriting o.l. 

Site nytt finner du ved å klikke her 

Prisene er for foredrag i Grenlandsområdet, utenfor dette området vil det komme på et lite tillegg for kjøring. Vi har også fokus på å anbefale best mulig øl, og om mulig helst noe lokalt. 

Under her finner du også et utvalg av ølsmakingskonsepter det er mulig å bestille:

Om du allerede har ønsker klart, om det skal rigges ut, flyttes inn i en restaurant, eller holdes i kantina på jobben, send litt detaljer til denne e-posten her og vi samler trådene for dere. 

tomkjetil@eventeriet.no