Tom Kjetil Olsen

Ivrig samfunnsdebattant og forfatter av boka "100 livsmotto fra kjente og ukjente" i 2015. Har over 350 foredrag om øl på samvittigheten og gjennomført over 30 byvandringer og historiske foredrag. Driver podcaster og egen blogg om øl.

Utdannet helsefagarbeider, med spesialisering, og jobber i dag på Sykehuset Telemark.  

Driver rådgivings-selskapet Sparringspartner, og deler kunnskap, ideer og råd gjennom dette. Holder også egne foredrag, og konsept som er utviklet de siste 15 årene


Ta kontakt med meg

E-post: tomkjetil@eventeriet.no 

Telefon eget: 45 51 63 01
Følg meg: Facebook / Instagram

E-post booking til foredrag og event er: booking@eventeriet.no

E-post til kalenderbestilling er: kalender@eventeriet.no

Booking telefonnummer: 45 86 00 66

E-post foredrag og sparring i Stavanger: ole@eventeriet.no

E-post trening, PT og aktivitetsinfo 

gisle@eventeriet.no 

E-post toppturer og ekspedisjoner

anders@eventeriet.no 

E-post lyd og lys + musikkansvarlig, opptak

erik@eventeriet.no 

Nyhet fra mai 2021

Nye konsepter med toppturer, med dyktige guider i Norge fra mai 2021, er dette av interesse vil du kunne sende forespørsel her anders@eventeriet.no 


Her finner du litt om meg:

Med en lang arbeidskarriere på nærmere 40 år, har interessen for å formidle alltid vært der, og det gjelder både opplæring, foredrag med historiske tema og ikke minst motiverende foredrag, med gode tips og ideer.

Har hatt en flott hobby når det gjelder øl, spesielt hjemmebrygget og håndverksøl. Det gikk til og med så langt at TK sa opp en trygg jobb i kommunen for å bli med på en reise som ble et minne for livet. Kanskje på godt og vondt vil noen si. Men jeg tror vi alle hadde det gøy, fra det øyeblikket vi startet opp i et håpløst tomt lokale, og formet det til en øl-arena som sikkert mange husker den dag i dag. Tar med noen bilder for å minnes dette. 


Fra egne øl i hyllene til øl-festival på torget og konserter i bakgården. Vi dro også på mange ølsmakinger, sikkert nærmere 100 stykker etter arbeidstid. En fin måte å markedsføre seg på, siden dette jo var og er vanskelig. Stor takk til Kai Hnsen for flotte foto.


Skjenkåpreik

Mitt ølsmakingskonsept med foredrag heter i dag Skjenkåpreik, og jeg hadde jo holdt over 300 foredrag og ølsmakinger før jeg begynte på Gulating. Om du har lyst på en ølsmaking gå inn på bookingsiden og bestill der ;-)

Forresten ganske stolt over det vi fikk til når det gjaldt egne øl brygget av gode samarbeidspartnere.


"100 livsmotto fra kjente og ukjente"

I mange år har jeg vært opptatt av motivasjon og i 2015 skrev jeg boka "100 livsmotto, fra kjente og ukjente" Boka ble til etter samtaler med over hundre kjente og ukjente personer fra idrett, politikk, næringsliv, artister og skuespillere med flere. Jeg ble kjent med flere og har holdt kontakten med utrolig mange av de som deltok, og fulgt dem i deres karriere og liv. Jahn Teigen var en jeg også fikk besøke, da prosjektet utvidet seg året etter at boka ble gitt ut, da jeg dro for å besøke flere av de som var med. I dag jobber jeg med en ny bok som jeg velger å kalle "Den store motivasjons-boka" og den inneholder mange dypere historier og motivasjoner til mange av de som bare delte sitt livsmotto. 

Gode fortellinger fra fotballspillere, langrennsløpere og idrett-aktive, pensjonerte idrettspersonligheter, musikere, skuespillere og artister. 

I dag har jeg podcasten Motivasjonspreik sammen med Gisle Johnsen, og vi har siden august i 2020 lagt ut over 50 episoder. I tillegg har jeg snakket med nærmere 15 personer om deres livsmotto i egne episoder som kommer ut på nytt våren-sommeren 2021.

Litt aktiv er jeg også og liker å trene variert, etter å ha vært ganske så tro til fotball både som trener, lagleder, spillende trener, spillende lagleder i lag som Herkules, Gulset, Åfoss, Storm, Tollnes og sist, men ikke minst i Gimsøy FK, som tok minst 15 år av min karriere, der som primus motor, trener og banemann. Fra 2010 til 2015 var også Gimsøy Telemarks beste 7er lag, og har deltatt mange ganger i NM. Vunnet flere cuper, og var en flott sosial gjeng som hatet å tape. Toppen her må vel være finalen i Moss, da vi tapte knepent, og tok en fin fin 2. plass, og ikke minst den moralske finalen i Bodø i 2013, som ga oss en flott 4. plass, etter tap mot Bodø Glimt sitt (7er lag) i semifinalen, som alle mente var den egentlige finalen. De vant turneringen, og sa selv at den beste motstanderen var Gimsøy FK.


Til slutt vil jeg nevne noe av det jeg har "levert" som eventmaker:

Gjennom 15 år har jeg fått bli med på mye, jeg har dekorert kjøpesenter, åpnet hoteller, åpnet kjøpesenter, holdt manne-dager, og damenes-aften. Jeg har gjennomført monolog med kjente og kjære musikere om Gimsøy Kloster, og stått på scenen med artister der vi har koblet øl, mat og musikk. Jeg har organisert alt fra 40 års lag til konserter på M/S Victoria, og vært med på å arrangere verdens mest intime konsert på Strengen brygge, noe av dette til og med i Korona-tiden. Og jeg må ikke glemme utrolig godt øl, beste maten og baksten, og ikke minst poetiske strofer fra Erik Damberg, Robin Kåss og undertegnede hos Harmoni Bakeri. Nok av skryt, for om du har lyst til å ta kontakt, jeg stiller opp og blir med å kommer med noen ideer, noe av det kan til og med være helt gratis.