PODCASTER


Motivasjonspreik med Gisle og TK

Podkasting eller poddkasting, fra engelsk «podcasting», er en måte å publisere lyd- og videoopptak på Internett. En podkast er en lyd- eller videofil som blir kringkastet via nettet på denne måten. Ordet «podcast» brukes også om selve radio- eller TV-programmet som blir delt.


I august 2020, startet Gisle Johnsen og Tom Kjetil Olsen opp Motivasjonspreik, og har siden oppstarten spilt inn over 50 episoder, fra intervjuer med idrettsaktive og tidligere idrettsaktive, ledere i næringslivet og i idrett, og mannen i gata. Hva som motiverer alle disse menneskene til det de gjør, enten de hopper på ski, løper Ultraløp, eller står på scenen. 

Med oss har vi hatt Ingrid Kristiansen, Ole Klemetsen, Espen Ødegaarden, Arne Hjeltnes, Mads Kaggestad, Thomas Stordalen, Einar Håndlykken, Odd-Bjørn Hjelmeset, og ikke minst Anita Valen og Mariann Deila Bryn, og ja mange mange fler.

Vi har kommet med treningstips og aktivitetstips, og vi har diskutert ulike aktivitetsformer.

Mye gøy har vi hatt, og flere gode øyeblikk vil komme. 

Klikk inn på linken under her så kommer du rett inn på Spotify, bruker du ikke spotify, så ligger podcasten ute på de fleste plattformer, og det holder med å google Motivasjonspreik.


https://open.spotify.com/show/0MNryeReuG60so1ZiwfnfS?si=tPe16wUUQeq1e855EipO8w
Tom Kjetil Olsen har hatt en øl-interesse hele livet, det er vel måten vi skriver det på i disse tider ;-) Nei det hele startet vel for fullt i 2006-07, og tok av i 2009, med Union Bryggeriets venner. I dag rundt 350 foredrag om øl senere, og etter å ha smakt nærmere 4000 øl, er fortsatt interessen der. Så derfor er det naturlig med en uhøytidelig podcast om øl, og linken ligger under teksten her.

Det er også mulig å bestille foredrag om øl, øl & mat i små og store grupper, tilpasset enhver situasjon.

Grupper fra 4 til 40 personer, hjemme hos eller i leide lokaler, på arbeidsplasser eller campingplasser.

Her kommer noen prisforslag:

3 øl + 3 retter, tilpasset hver enkelt øl. Inklusiv 2 timers foredrag.  Med grupper minimum 5 personer, "hjemme hos". Butikk og polvarianter. 

kr 650,- pr person

3 smaker inkl øl, snacks og foredrag på ca 1 t 30 min. Minimum antall 4 personer. Butikk og polvarianter.

kr 300,- pr person 


https://open.spotify.com/show/0GQ2U77nvGenLETfw3jQxj?si=n1O_E7RsSq-SvA-qMsuKHg