Byvandring i Gråten 12. mai

04.03.2021

I Gråten har mange tatt turen enten for å sette ut båt, eller bare det å oppleve en bydel som faktisk har litt maritimt preg over seg. Jeg har selv vokst opp i den bydelen, og det finns etter min forskning siden 1998 en god del historisk som det er mulig å ta fram i en byvandring.

Det ryktes at to modige karer rodde fra Gråten og til Danmark,                             i ekte Terje Vigen-stil. Kan være vi kommer innom det under vandringen

I tillegg fantes det en mengde butikker og bedrifter som levde godt på både beboere og ikke minst Gråtenmoen, som vel egentlig var forgjengeren til det vi i dag kjenner som Heistadmoen.

Vi kommer innom postmesteren, utskipping av brynestein, badeplasser og lekeplasser. Ja vi kan til og med snakke om polfarere. Bli med på denne opplevelsen den 12. mai, vi har allerede over 120 påmeldte, men det er fortsatt mulig å melde seg på så får vi lage et tilpasset opplegg i forhold til den situasjonen som gjelder i mai måned.

 Velkommen til følgende program for dere som har meldt dere på via sms:

Oppmøte nede på bryggene kl 17.30, vi serverer kaffe og vafler og har rigget til sitteplasser på området. Egen vogn vil stå for serveringen.

18.00 går første pulje, og vandringen tar ca 45 minutter.

19.00 går andre pulje, og denne vandringen tar også 45 minutter.

20.00 er det mulig å komme med spørsmål, få seg en kaffe, og litt å bite i, og serveringen her vil kunne betales med Vipps, og med kort.

Vandringen inklusivt et foredrag av Tom Kjetil Olsen vil derfor vare til ca 21.00

Skulle du ville endre på den bestillingen du har sendt inn på sms, kan du gjøre dette, eller om det er noen flere som vil være med, kan dette gjøres på sms til 45 86 00 66

Selve byvandringen og foredraget er gratis