Gimsøy kalender for 2022

05.03.2021

Foto er tilfeldig, og har ingenting med Gimsøy-kalenderen å gjøre

Med så mange flott bilder fra området Gimsøy og Gråten, må vi ha en lokal kalender med fine bilder. den vil bli produsert i august-september, i god tid før jul, bestillinger er mulig å ta her eller sende sms. 

Kalenderen vil være på 28 sider, det vil si at bildene blir store, og kalenderen blir tydelig. Dette vil bli en kalender i A4 format, og som viser to sider når den henges opp. Den vil bli trykket hos ETN Grafisk i Skien. Ved å bruke lokalt trykkeri så blir den  kortreist.

Pris pr kalender er kr 149,- pr stk. Om det er noen som ønsker å kjøpe mer en 10 kalendere, som f eks julegaver eller firmagaver, er det sikkert mulig å diskutere litt på pris.

Fyll gjerne ut skjema under her så vil din bestilling bli registrert, eller du velger å sende sms på  45 86 00 66, alle sms-bestillinger blir registrert, og nummeret ditt blir registrert opp mot "telefonkatalogen", så er ditt navn et annet enn det nummeret er registrert på så send med ditt navn på sms-bestillingen.

Når betaling skal skje senere, kan hver enkelt enten bruke Vipps, eller nettbetaling, men det vil komme linker til dette senere.

En del av overskuddet vil også brukes til innkjøp av felles-utstyr i området, så kom gjerne med forslag. Sittegrupper er et alternativ.